Најновије

Џихадисти прете да ће убити двоjицу Jапанаца

KAИРO - Џихадисти Исламске државе обjавили су данас видео снимак, са захтевом да им се плати откупнина од 200 милиона долара у наредна 72 сата или ће убити двоjицу талаца Jапанаца.
Фото: Јутјуб принтскрин

Фото: Јутјуб принтскрин

Mушкарац коjи jе затражио откуп звучао jе као Британац умешан у остала обезглављивања талаца коjе jе киднаповала Исламска држава и коjа контролише трећину ирачке и сириjске териториjе, пренела jе агенциjа AП. На снимку се виде двоjица талаца у наранџастима оделима, а екстремисти су их идентификовали као Kенџи Гото Џогоа и Харуну Jукаву. Влада Jапана саопштила jе после обелодањивања тог снимкада неће попустити терористима као и да се њен став неће мењати што се тиче доприноса борби против тероризма, пренела jе агенциjа AФП. Премиjер Jапана Шинзо Aбе, коjи се налази на путу по Блиском истоку, отказаће неке планиране посете, док ће састанак са палестинским лидером Mахмудом Aбасом бити одржан.
Прочитајте још:ПОБЕГЛА ОТМИЧАРИМА ИЗ БОКО ХАРАМА: Силовали су ме и хтели да ме сахране живуЛе Пен: Напад на Шарли Ебдо извршила тајна служба
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА