Најновије

Са металном шипком у глави ушетао у бензинску пумпу (ВИДЕО)

Невероватан тренутак забележиле су надзорне камере једне новозеландске бензинске пумпе. У њене просторије у суботу је мирно ушетао мушкарац са металном шипком забоденом у главу и затражио помоћ.
Фото: Јутјуб принтскрин

Фото: Јутјуб принтскрин

Адаму Армитагеу (23) крв се сливала низ главу када је пришао благајници и рекао јој да је управо нападнут. Комад метала придржавао је руком. Власник бензинске станице Лестер Греј рекао је да је мушкарац изгледао као да на себи има костим за Ноћ вештица, али све је било итекако стварно. Један од сведока овог бизарног тренутка рекао је да је мушкарац био прилично смирен и због шипке се није избезумио. Био је свестан да је не сме покушавати ишчупати, пише NY Daily News. Превезен је у локалну болницу где су му уклонили шипку након чега је превезен у болницу Waikato. Према писању локалних медија, његово стање и даље је озбиљно, а полиција још увек истражује напад и тражи осумњичене.
Прочитајте још:Спасао голу жену из ледене реке, а онда се он нашао у проблемуКОЛИНДОМАНИЈА РАСПАЛИЛА МИЛФОМАНИЈУ: Зашто се Балканци толико ложе на старије цице?
Извор: bosnjak-ks.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА