Најновије

(ВИДЕО) СЕКС НА ПЛАЖИ: Похотне учитељице донеле алкохол на журку ђака и направиле оргије!

Две учитељице из Калифорније ухапшене и оптужене због секса са својим ученицима на журки коју су ђаци направили током школског излета.
Похотне наставнице<br />Мелоди Липерт и Мишел Гилери (Фото: Јутјуб)

Похотне наставнице<br />Мелоди Липерт и Мишел Гилери (Фото: Јутјуб)

Учитељица Мелоди Липерт (38) сазнала је да ученици намеравају да направе журку на плажи у месту Сан Клементе, па је најавила да ће доћи. Пошто је пунолетна, донела им је алкохол, а кад се журка захуктала, имала је секс с једним учеником. Изгледа да се свима то допало, па је договорена и следећа журка, на којој је похотна учитељица довела колегницу из исте школе, Мишел Гирели (30). Сад је тандем учитељица донео алкохол на исту плажу, па су провеле ноћ у опијању и необавезном сексу са својим малолетним ученицима. И како то обично бива, један ученик морао је да се похвали другарима, па је та прича убрзо дошла до полиције, која је ухапсила обе похотнице. Липертова је оптужена "само" за удруживање и подстицање на малолетну делинквенцију, због чега мора да плати кауцију у висини од 20.000 долара. Гирелијева је оптужена за секс с малолетником и орални секс. Она ће на слободу тек кад плати 50.000 долара. Школа је обе учитељице послала на принудни одмор, а директор средње школе "Saut hils" послао је родитељима поруку у којој се извињава.
Прочитајте још: КОЛИНДОМАНИЈА РАСПАЛИЛА МИЛФОМАНИЈУ: Зашто се Балканци толико ложе на старије цице?НЕВАЉАЛИ ПРОФЕСОРИ: Најбизарнији секс скандали у школама
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА