Најновије

Koд убијених Украјинца на аеродрому нашли аудио снимач: Шокирало их је шта су чули (ВИДЕО)

Koд убијених украјинских војника на доњецком аеродрому војници ДНР пронашли су аудио снимке. Када су борци батаљона "Спартак" узели да их преслушају шокирали су се њиховим садржајем.
Mртви Украјинци (Фото: Lifenews.ru)

Mртви Украјинци (Фото: Lifenews.ru)

На снимачима пронађеним код неколико убијених Украјинаца били су снимци америчке емисије "Контакт са истином" коју води баптистички проповетник Чарлс Стенли. Снимци су били на енглеском и руском. - Надам се да ће ови плејери за вас бити подршка и охрабрење, надам се да ће бити подршка вашем духовном расту и сазнању о Исусу Христу. Нека се истините речи утисну у ваше срце - поручио је амерички проповедник украјинским борцима. Снимачи су нађени код свих војника, а војници ДНР верују да су украјински борци били индокритинирани проповедима Чарлса Стенлија. - Код свих убијених смо нашли овај плејер. У једном моменту Стенли их храбри да не треба да се плаше да погину. Американац има каже "ускоро ће све бити у реду, а ви ћете тамо бити дочекани раширених руку" - испричао је командант Моторола, чији војници су ослободили аеродром. Oно што је Моторолу зачудило је што није било снимака на украјинском, већ само на руском и енглеском.
Прочитајте још: Украјински војни врх добио „панични извештај” о стању на фронтовимаУКРАЈИНЦИ ПРИЗНАЛИ: Готово је, изгубили смо доњецки аеродром!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА