Најновије

ШОКАНТНО: Двојица силовала девојку на њеној свадби!

ГОСПИЋ - Двојици Личана, Б. И. те Т. Ф., у Општинском суду у Госпићу судиће се за силовање 21-огодишње девојке коју су напаствовали на њеној свадби!
Илустрација (Фото: morningflash.com)

Илустрација (Фото: morningflash.com)

Оптужно веће тог суда потврдило је оптужницу коју је против ова два младића  подигло тамошње тужилаштво. Девојка која их је пријавила полицији  испитана је као сведок. Она је детаљно испричала како су је оптужени у пролеће 2013. године, противно њеној вољи, више пута сексуално искористили. Из медицинске документације произлази да је због тога претрпела тешку трауму. Иако су ово заправо једини докази њених оптужби, суд их сматра истинитим и сасвим довољним да потврди оптужбе тужилаштва и младиће пошаље на оптуженичку клупу. Првоокривљени Б. И. за хрватске медије изјавио је да је девојка све измислила како би од њега извукла новац. - Истина је да сам спавао са њом, али две године раније и било је добровољно. Она је сазнала да сам тада већ имао жену и децу, па ме почела уцењивати тражећи новац. Ја на то нисам пристао, а онда је уследила и ова пријава - прича Б. И. Кобни догађај збио се у једном личком месту, ни мање ни више него на девојчиној свадби, каже првоокривљени. - Славили смо јер се удала, а била је у љубавној вези са мојим пријетељем. И те вечери они су спавали, али било је добровољно, никаквог силовања није било. Ја сам превише попио, па се не сећам детаља, но након свега обојицу нас је пријавила полицији - каже Б. И., додајући да ће због лажи против ње поднети приватну тужбу. Евентуална тужба мораће причекати епилог судског спора у којем је он окривљeни.
Прочитајте још:

БиХ: Министар дао оставку, јер није хтео да прода оружје Украјини

Знате ли које је страно пиво најскупље у Загребу? Изненадићете се

С обзиром на тешке околности казненог дела, односно на чињеницу да је извршено више сексуалних односа са више починилаца, окривљенима прети максимална затворска казна у трајању од 10 година. Извор: Јутарњи лист  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА