Најновије

Брука: Челзи изгубио од тима који вреди 7.500 фунти

ЛОНДОН- Трећелигаш Бредфорд је на Стамфорд Бриџу извео поставу, рачунајући и клупу, у којој је само један фудбалер плаћен док су сви остали стигли без обештећења. Што свакако није случај са Плавцима.
Фудбал (Фото: bubblews.com)

Фудбал (Фото: bubblews.com)

Није та срамота толико велика што су Плавци лидери Премијер лиге, а гости чланови Лиге 1, колико чињеница да је постава Челсија на том мечу вредела 200 милиона фунти насупрот 7.500 с друге стране. Јер, Бредфорд је само једног фудбалера купио за ту суму, док Жозе Мурињо није штедео новац, као ни његови претходници. Чак 99 милиона је седело на клупи Челсија где је Португалац доживео највећу срамоту у својој каријери, док је Фил Паркинсон платио само Џејмса Хансона. Сви остали су за џабе обукли ”жуто-црвени” дрес. Бен Вилијамс чак није ни први избор за голмана, а одлично је бранио на Стафорд Бриџу. Изданак је Јунајтедове школе, а већину каријере је играо у Круу и Колчестеру. Капитен Дарби је 2012. године дошао за џабе, као и Рори Мекардл и Ендрју Дејвис. Годину дана касније појачао их је Џејмс Мередити, док су прошлог лета стигли Лидл, Мораиш и Нот.
Прочитајте још:Ђоковић рутински до осмине финала Аустралијен Опена
Хакидеј се недавно прикључио тиму као позајмљен играч, Стед је такође на позајмици, а Хансона смо већ помињали као јединог фудбалера који је плаћен. О фудбалерима Челсија све већ знате, а једино је Дрогба дошао без провизије док су Тери, Аке, Лофтус-Чек и Кристијансен фудбалери који су поникли у клубу. Извор: Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА