Најновије

СДС напао Вулина: Срамота што Вулин иде у Аушвиц!

БЕОГРАД - Социјалдемократска странка сматра да је непримерено да Александар Вулин буде шеф делегације наше земље у Аушвицу на дан обележавања 70 година од ослобођења овог концентрационог логора и да је Влада Србије имала на располагању представнике који би у Аушвицу говорили у складу са вредностима које заиста заступају.
Константин Самофалов (Фото: ЈуТјуб)

Константин Самофалов (Фото: ЈуТјуб)

“Срамотно је да Србију на дан ослобођења логора у Аушвицу представља Александар Вулин који је деведесетих година био подстрекивач злочина над другим нацијама." - поручују из СДС-а. "Обележавање сећања на жртве Холокауста је вредносно питање, а вредности и политика које је заступао Александар Вулин током свог политичког живота су управо увреда за те жртве. Сматрам да је недопустиво да такав човек представља нашу земљу на том месту и да је бестидно што Вулин, упркос својим уверењима и делима, користи овакве догађаје у сврху медијске самопромоције." - рекао је портпарол СДС-а, Константин Самофалов.
Прочитајте још:Вучић о Ципрасу: Не верујем у лака „Сириза“ решења
"Уосталом, експлоатација свега зарад медијске промоције је једна од одлика ове владе, па с те стране ни не чуди да им није био проблем ни да шеф делегације у Аушвицу буде Вулин.” - закључује Самофалов. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА