Најновије

ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Јелена Јанковић дошла на припреме ФЕД куп репрезентације!

БЕОГРАД - Јелена, за сада, тренира слабијим интезитетом на истом месту где и женска репрезентација под надзором селектора Јечменице.
Тенис (Фото: pixabay)

Тенис (Фото: pixabay)

Окупљање женске тениске реперезентације протекло је у неочекиваном сусрету играчица које ће покушати у мечу Евроафричке зоне да уђу у бараж за попуну Светске Б групе и друге тенисерке Србије Јелене Јанковић која је у исто време стигла у Београд како би наставила са опоравком од незгодне повреде леђа. ФЕД куп тим који однедавно са клупе предводи бивша тенисерка Татјана Јечменица окупио се у саставу Александра Крунић, Ивана Јоровић, Доротеја Ерић и Војислава Лукић. Њих очекују мечеви у Мађарској од 4. до 7. фебруара. Јанковићева је под терапијом, тренира слабијим интезитетом, али је осмех није напуштао током тренинга у новобеоградском Импулс холу. Она дефинитивно неће моћи да наступи за национални тим, што је одавно најављено.
Прочитајте још:Ђоковић спреман за Хрватску
Окупили се и мушкарци Дејвис куп репрезентација у Краљеву игра сусрет у оквиру Светске групе против Хрватске (од 6. до 8. марта). Селектор Богдан Обрадовић искористио је прилику да окупи Ненада Зимоњића, Филипа Крајиновића и Пеђу Крстина који су већ у Београду, да заједно одрже први од тренинга који ће се интезивирати по завршетку Аустралијан опена и повратка Новака Ђоковића из Мелбурна. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА