Најновије

(ВИДЕО) "Идеалне мере" женског тела

Идеал "савршеног женског тела" мењао се на бројне начине током претходних 3.000 година. У древном Египту, на пример, ценила су се витка рамена и узани струк, италијанска ренесанса уздигла је на трон лепоте лепе стомачиће и порцулански тен, док су крајем прошлог века на цени били атлетска грађа са пожељним облинама.
Велике груди су "на цени" (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Велике груди су "на цени" (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Портал Базфид покушао је да у троминутном видео снимку под називом "Идеални типови женског тела кроз историју" прикаже како се идеал о лепом, здравом и пожељном женском телу мењако кроз поршлост. “Желели смо да упоредимо те савршене фигуре у нашем модном едиторијалу посвећеном лепоти и естетици, а да истовремено скренемо пажњу на то како се стандард лепоте мењао током времена”, казао је један од аутора видео снимка Јуџин Ли Јанг. Видео је за само два дана забележио 4 милиона прегледа на јутјубу, али је привукао и бројне негативне коментаре. “Кључна ствар овог снимка је објективно приказивање привлачног женског тела, што је само по себи шкакљиво”, каже Ли Јанг. “Постоје људи који ће у овом снимку само видети лепо женско тело, али постоје и они који ће разумети причу која стоји иза свега.” Према његовим речима људи су данас заокупљени многим стварима да често не узуимају у обзир то како су се наше опсесије и идеали мењали кроз историју.
Прочитајте још:УЖИВО ПРЕНОС ЖЕНСКЕ ПРЕВАРЕ: Муж постао хит на интернету, јер је извештавао из минута у минут!Откријте да ли имате нормалан сексуални живот!ЗАБОРАВИТЕ ПОРНИЋЕ: Из ових филмова ћете научити какав би требало да буде савршен секс! (ВИДЕО)
Извор: Б92 / Хафингтон пост

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА