Најновије

ДС тражи оставку Вучевића

НОВИ САД - Градски одбор Демократске странке (ДС) из Новог Сада затражио је данас оставку градоначелника тог града Милоша Вучевића због, како наводе, нестручности њега и његовог тима који лоше воде град.
Фото: ДС

Фото: ДС

ДС је критиковао градоначелника Вучевића јер свакодневно учествује у обрачунима са политичким неистомишљеницима, а не решава "нагомилане проблеме Новосађана". "Не уме да привуче инвестиције, да санира проблеме у јавним предузећима, да обузда апетите бахатих коалиционих партнера, ограничи страначко запошљавање, да одговори на питања опозиције", пише у саопштењу. ДС је додао да су у Новом Саду већ месецима раскопане улице, које стварају проблеме у саобраћају, а градоначелнику то не смета "већ се бави опозицијом и сметају му критике, питања и покушаји да се помогне". "Позивамо Вучевића да хитно поднесе оставку како би град водили, стручнији, добронамернији и пристојнији људи", пише у саопштењу.
Прочитајте још:Београд одбио уцену Загреба: Хрват – ратни злочинац остаје у српском затвору!Терористи ОВК заузели Лепосавић
Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА