Најновије

Феноменалан трик против болова, али и несанице!

Можда сте већ чули за методу "4-7-8", популарну технику дисања коју је осмислио доктор Ендрју Веил. Популарни алтернативни доктор предлаже бројне визуализације које уклањају бол или пак несаницу. Верујемо да је женама ипак најзанимљивија визуализација уз помоћ које се могу олакшати менструалне тегобе или класична мигрена.
Болна менструација (Фото: idiva.com)

Болна менструација (Фото: idiva.com)

Ако главобољу и "женске проблеме" волите да решавате природним путем, свакако испробајте ово: Затворите очи и замислите да је ваш бол црвена сијалица, која осветљава све око вас и због које не можете да видите ништа друго. Сада замислите како постоји прекидач који управља сијалицом. Руком посегните према замишљеном прекидачу и полако га окрените. Док полако окрећете прекидач, замислите како се светло смањује, а с њиме одлази и ваш бол. Замислите како светло постаје мање агресивно и претвара се у наранџасту, па жуту светлост. Постаје све мекше и мекше и на крају настаје потпуна тама. Ваш бол би требало да нестане.
Прочитајте још:Транссексуалка постаје председник Пољске!?
Наравно, овај поступак најбоље је да изводите у тихој и замраченој просторији, а врло је важно да будете фокусирани. Извор: Курир Стил

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА