Најновије

Трећа Србија: Да ли би ЛДП за промену могао да штити интересе Србије?

НОВИ САД - Поводом захтева ЛДП-а да се Трећа Србија казни због посете Игору Стрелкову, ова организација се обратила јавности саопштењем у ком откривају праве разлоге напада Чедомира Јовановића на њихов покрет.
Мирослав Паровић, Трећа Србија (Фото: Трећа Србија)

Мирослав Паровић, Трећа Србија (Фото: Трећа Србија)

"Пријатно смо изненађени реакцијом ЛДП-а на наше активности како на домаћој, тако и на међународној сцени. Њихов напад нама је најбоља гаранција да радимо ствари које су у интересу Србије", каже се у саопштењу. Уз констатацију да је Трећа Србија у последње време препозната као важан политички фактор, како на истоку, тако и у Берлину, Паризу и Бечу што, како кажу, "није промакло атлантистичким снагама", из покрета наводе да им је драго "да и ЛДП има неку активност, па макар то било и бесмислено обраћање градоначелнику Новог Сада". "Ми из Треће Србије радимо и наша идеја и организације се шири, што очигледно многима смета", каже се у саопштењу. Из Треће Србије тврде да у позадини овог напада стоји подршка коју су добили од Захарија Трнавчевића и "Богате Србије". "Занимљиво је да су нас из ЛДП-а напали управо због наших добрих односа са водећим структурама у Русији и да ЛДП покушава да заштити 'интересе' Украјине. Исти тај ЛДП никада није устао тако гласно за интересе Србије, а пре свега никад нису проговорили о интересима Србије на Косову и Метохији, него су само радили на штету", наводи се у саопштењу Треће Србије.
Прочитајте још:Чеда Јовановић тражи кажњавање због Игора СтрелковаАлтернатива за Србију: „Овом државом деценијама се лоше управља – то мора да се промени“Трећа Србија: Сви заједно под једну заставу!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА