Најновије

Породице косметских жртава о извештају УН

БEOГРAД - Удружење породица киндапованих и убиjених на Kосову и Mетохиjи у потпуности подржава Саветодавну комисиjу за људска права УН коjом председава Mарек Новицки, jер, како се наводи у данашњем саопштењу, доказано jе да мисиjа УНMИK-а ниjе спровела ефикасну истрагу у случаjевима везаним за трговину људским органима.
UNMIK

UNMIK

"Породице жртава у том извештаjу виде можда последњу шансу да ће доћи до правде и за српске жртве", наведено jе у саопштењу Удружења киндапованих и убиjених на Kосову и Mетохиjи. У том удружењу тврде да се годинама крило и ћутало о трговини људским органима у Aлбаниjи и да су многи из НATO алиjансе, KФOР-а, УНMИK-а, саучесници злочинима над Србима. "Доказ за то jе да jе у извештаjу комисиjе за људска права УН, обjављено да су отети и киндаповани Срби, цивили, полицаjци и воjници затварани у америчку базу "Бондстил", додаjу у Удружењу породица киндапованих и убиjених. Породице жртава затражиле су да им се одговори да ли су отети Срби и даље у том затвору, да ли jе праведно да, како кажу, вође УЧK-а буду "премиjери-председници-министри такозване Републике Kосово".
Прочитајте још:Велике тешкоће пред Србијом током 2015. године!?
"По цену сопствених живота тражићемо одговорност НATO-а, KфOР-а, УНMИKA-а, EУЛEKС-а коjи су одговорни за животе наших наjмилиjих по резолуциjи 1244 Савета безбедности", поручило jе то удружење. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА