Најновије

Скијање на Јахорини

ПАЛЕ - На локалитету почетне станице гондоле Јахорина Експрес, данас је свечано отворено ново скијалиште Горње Пале - Равна планина.
Јахорина (Фото: Википедија)

Јахорина (Фото: Википедија)

Стазу која испуњава све стандарде за одржавање врхунских такмичења, симболично су отворили репрезентативци БиХ у алпском скијању Марко Шљивић, Жана Новаковић и Марко Рудић. Министарка породице, омладине и спорта Републике Српске Јасмина Давидовић поручила је да су све ивестиције у Српској добродошле, без обзира да ли је реч о јавном или приватном сектору. Обећала је и да ће сви олимпијци из Републике Српске добити стипендије. Ски-центар, који је део пројекта гондоле Пале – Јахорина, као и пројекта "Ћиро" који ће пругом уског колосека повезивати Сарајево и Пале, понудио је данас бесплатно скијање за децу и одрасле на беспрекорно припремљеној стази дужине 1.200 метара, до чијег се врха стиже лифтом капацитета 800 скијаша на сат. Овај нови ски-центар налази у насељу Горње Пале, на 20 километара од Сарајева и на три километра од центра Пала. Гостима ће на располагању бити паркинг за велики број аутомобила и аутобуса, дечији лифт, као и дечији зимски ски-вртић, те новоизграђени ресторан Гондола. Организатор овог догађаја компанија Мајнекс Пале пружио је гостопримство и обезбедио добру забаву за посетиоце и домаће и међународне госте. Честитке за овај пројекат упутили су и градоначелник Источног Сарајева Ненад Самарџија и начелник општине Пале Миодраг Ковачевић.
Прочитаајте још:(ВИДЕО) Изгорео стадион у Косовској Митровици!ПАЖЊА: 18.000 поквaрених торти са крагујевачке депоније у продаји широм Србије!Дивљи вепар изазвао хаос у центру Власенице
Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА