Најновије

Дачић: Нисам ја мали, па да Вучић треба да ме брани

БEOГРAД - Шеф српске дипломатиjе Ивица Дачић рекао jе да не тражи од премиjера Aлександра Вучића да га брани од напада напредњака и додао да се не плаши реконструкциjе владе нити оцене свог рада.
Дачић: Нисам мали! (Фото: ЈуТјуб)

Дачић: Нисам мали! (Фото: ЈуТјуб)

Дачић jе за "Наше новине" рекао и да нема никаквог разлога да с Вучићем прича о нападима функционера СНС-а, jер о томе уме и сам да се стара. "Нисам jа мали па да он треба од некога да ме брани. Умем и сам, толико сам бар научио за ових 20 и нешто година у политици. С Вучићем причам о много важниjим темама, jер од њих зависи будућност ове земље, а не од изjава министара", казао jе Дачић. На питање на шта jе тачно мислио кад jе рекао да ће бити реконструкциjе владе jер "Вучић тако воли", Дачић jе одговорио да jе мислио на то да Вучић воли да унесе нову енергиjу и нов елан у рад владе, што jе "наjнормалниjа ствар на свету".
Прочитајте још:Пајтић: ДС подржала Бриселски споразум због евроинтеграција
"Tо jе начин да се људи покрену, да раде више и постижу боље резултате. И наравно да он (Вучић) то воли", рекао jе Дачић. Шеф српске дипломатиjе казао jе и да он ради своj посао, а да ће оцену о томе дати премиjер, додаjући да се не плаши ни тог оцењивања, као ни реконструкциjе владе. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА