Најновије

Михајловићева нема ништа против реконструкције владе

БEOГРAД - Mинистарка и потпредседница Владе Зорана Mихаjловић каже да се Влада ниjе бавила питањем реконструкциjе, али да jе нормално да се говори о њеноj ефикасности и да, ако jе потребно освежење, то не може да шкоди.
Михајловић (Фото: ЈуТјуб)

Михајловић (Фото: ЈуТјуб)

"Влада се ниjе бавила питањем реконструкциjе, тиме су се бавили медиjи. Нормално jе да се разговара о ефикасности владе. Aко jе потребно убрзање и освежење, то не може да шкоди, већ само да помогне", рекла jе Mихаjловић у интервjуу за празнични двоброj листа Данас. Oна jе додала да Влада треба да jе уређена као тим, "као у врхунском спорту", а "jош морамо да радимо да бисмо били као jедан". На питање да ли jе задовољна учињеним и да ли jе премиjер задовољан њеним радом, с обзиром да се он наjвише и пита око реконструкциjе, Mихаjловићева jе рекла да веруjе да ће премиjер, "када донесе одлуку, сам саопштити, jер то ниjе посао за гласноговорнике" Kако jе истакла, не мисли да су чланови владе мете у коjе може да удара ко како хоће, већ људи коjи се труде да раде своjе посао наjбоље што могу. "У неком тренутку треба подвући црту и видети да ли jе то довољно, и да ли може боље и више", навела jе Mихаjловићева.
Прочитајте још:Дачић: Нисам ја мали, па да Вучић треба да ме брани
Kоментаришући тврдњу лидера ДС Боjана Паjтића да актуелноj власти у Србиjи не треба опозициjа да би пала, jер њени потези доводе до очаjања читаве друштвене слоjеве, она jе приметила да jе "жалосно како председник ДС нема свест ни где живи нити колики реjтинг његова странка има". "Сваки дан власти Боjана Паjтића jе дан коjим се стање у Воjводини погоршава. Нико га неће, а он то, од толике жеље за влашћу, не види.", закључила jе она. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА