Најновије

Нападнута Америчка војна база у Тексасу

ЕЛ ПАСО- Наоружани мушкарац отворио је ватру у Војном медицинском центру на западу Тексаса, у Сједињем Америчким Државама, и у нападу су погинули једна особа и нападач, саопштили су данас званичници.
Амерички специјалци (Фото: hwalls.com)

Амерички специјалци (Фото: hwalls.com)

Полиција још није саопштила да ли нападач извршио самоубиство или га је неко убио, нити је навела детаље о жртви и о мотивима напада, пренео је АП. Према речима генерала Стефана Твитија, напад се догодио у уторак поподне у Војном медицинском центру за ветеране у Ел Пасу, након чега је центар затворен. Твити је рекао да су преминули нападач и још једна особа, а да су остали пацијенти и особље Центра безбедни. Центар ће остати затворен и данас, изјавио је директор те институције Питер Денси. ФБИ је покренуо истрагу о инциденту и саопштио да је безбедност ветерана и особља у првом плану.
Прочитајте још:Почетак краја: Немачка влада прави план за излазак Грчке из Европске уније!Масакр новинара у Паризу: У нападу на редакцију рањено 10 особа, док је 5 у критичном стању!
Војно медицински центар у Ел Пасу нашао се у жижи јавности прошле године, након што је утврђено да су ветерани у том центру најдуже у земљи чекали да закажу први преглед код лекара у тој установи. Истраживање спроведено на више стотина ветерана у Тексасу је показало да су ветерани прошле године чекали у просеку више од два месеца на преглед код стручњака за ментално здравље и још дуже на преглед код лекара. Извор: Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА