Најновије

ЧУДНА КОИНЦИДЕНЦИЈА: Још једна теорија завере о масакру у Паризу

ПАРИЗ/САРАЈЕВО - Након масакра у Паризу и саопштења полиције да иза њега стоје исламски екстремисти, многи Муслимани су реаговали са неверицом. Неки од њих на све начине желе да докажу да иза напада на редакцију листа "Шарли Ебдо" не стоје Муслимани, а видели смо да и неки немуслимани тврде исто. Портал из Босне и Херцеговине "САФФ" указао је на чудну коинциденцију између напада на Њујорк 11. септембра 2001. године и јучерашњег напада у Паризу. Њихов текст преносимо у целости: "Када су се догодили напади 11. септембра у Њујорку, зграде високе преко 400 метара су се попут кула од карата срушиле, хиљаде тона челика се у трену истопило, иако је зграда пројектована да “преживи” и ударе авиона – али, све је било узалуд. Али, оно што је преживело тог дана је “пасош” једног од нападача – Саудијца Ал-Сукуаимија. Шта рећи?! Изгледа да су зграде Светског трговинског центра требали правити од материјала од којег се прави саудијски пасош.
Фото: САФФ

Фото: САФФ

Јуче крвав напад у Паризу, починиоци непознати, изођење к'о у филмовима, у свега неколико тренутака су нестали из средишта Париза (што је немогуће у вишемилионском граду), али овога пута нападачи су заборавили личну карту у ауту. Ко још иде у терористичке акције са личном картом и да ствар буде гора, заборави личну карту у ауту?! Сумњам да би човек тако ниске интелигенције, могао јуче, попут командоса професионално одрадити посао, а затим “пасти” због баналне ствари", пише овај портал.
Прочитајте још: КАДИРОВ:Е сад је доста! Хордаковски је од данас мој лични непријатељПогледајте насловне стране листа „Шарли Ебдо“ пред бомбардовање Србије 1999. (ФОТО)
Извор: Сафф.ба    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА