Најновије

Џамије на мети осветника у Француској

ПАРИЗ - Извршени су истовремени напади на неколико џамија у низу француских градова. Околности извршења ових насилних актова и њихова евентуална повезаност засад нису утврђени.
Исламистичко решење за Француску - шеријат (Фото: thedailybeast.com)

Исламистичко решење за Француску - шеријат (Фото: thedailybeast.com)

Како саопштава лист Вест-Франс непозната лица су јутрос бацила неколико граната у двориште џамије Саблон у граду Ле-Ману. Експлодирала је само једна од њих. Притом нико није настрадао. Област око објекта је тренутно под опсадом полиције. Још један напад на џамију извршен је у граду Пор-ла-Нувел у кварталу Од на медитеранској обали. Саопштено је да су злочинци пуцали из пиштоља у просторију за молитву у среду увече око сат времена после вечерње молитве. У тим тренуцима просторија је већ била празна, настрадалих нема. Раније су стигле вести о експлозијама у граду Вилфранш-сир-Сон на истоку Француске. Инцидент се десио у ресторану који се налази у непосредној близини локалне џамије. Информација о настрадалима нема, а за сада није јасан ни узрок ескплозије. Истрага је у току, а полиција говори о томе да постоје трагови криминала.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Нови снимак терористичког напада у ПаризуЕКСКЛУЗИВНО: Нападачи из Париза – фотографија из Сирије!(НЕ)ЗАУСТАВЉИВО: Француска гори, још једна жртва, бачена бомба на џамију…
Извор: Глас Русије

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА