Најновије

Експлозија на небу у Букурешту претворила ноћ у дан (ВИДЕО)

БУКУРЕШТ - Јуче рано ујутро, у 3.05 сати по локалном времену, експлодирао је метеорит изнад румунске престонице, а његова светлост претворила је ноћ у дан.
Фото: Јутјуб

Фото: Јутјуб

Дезинтеграцију метеорита изнад Букурешта снимило је неколико камера широм града, укључујући једну на крову безбедносне компаније "НX ДАТА". Још једна камера приказала је светлост на небу из угла аеродрома Отопени. Како је навела Румунска свемирска агенција РОСА, догађај је узрокован метеоридом, који је у Земљину атмосферу ушао на висини од 50-70 километара, изнад подручја између Букурешта и Вранцеа. Није познато да ли је овај метеорид постао метеорит, то јест да ли је и један његов дeо преживио пролазак кроз атомосферу наше планете и пао на земљу. Највјероватније је изгорео у атмосфери и није било штете, наводе из РОСА.
Прочитајте још: Европа у страху: Покушај новог терористичког напада у Мадриду?!НЕВАЉАЛА УКРАЈИНСКА ПОЛИТИЧАРКА: Секси фотографије секси саветнице министраПогледајте насловне стране листа „Шарли Ебдо“ пред бомбардовање Србије 1999. (ФОТО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА