Најновије

Откривен је главни разлог за свађу парова

Заједнички живот двоје партнера осим лепих тренутака, са собом носи и проблеме најчешће везане за ситнице и то дословно.
Илустрација (Фото: bettertogivegifts.com)

Илустрација (Фото: bettertogivegifts.com)

Одлука којом већина парова започиње озбиљну фазу везе је дељење заједничког простора. Па док прављење гнезда бројнима звучи романтично, узбудљиво и изазовно, реалност ипак пише другачије истине. Заједнички живот двоје партнера осим лепих тренутака, са собом носи и проблеме најчешће везане уз ситнице и то дословно. Наиме окидач бурних свађа, чак њих 32 годишње и то у просеку сваких 11 дана, је неред у кући. Гомилање непотребних ситница попут спортске опреме, покварених апарата и непотребног алата без циљаног места за одлагање из такта избацује жене. С друге стране мушкарци не подносе непотребне сентименталне ситница које њихове партнерке чувају још од основне школе, те разне врсте предмета које не служе ни као украс.
Прочитајте још:То се зове таленат: Погледајте шта ови момци раде са пиштољима и пушкама (ВИДЕО)
Један од осам парова признао је како нежељене партнерове ствари намерно тајно уништава, а у првој години живота удвоје одбаце количину предмета чија вредност прелази 300 евра. Подаци су резултат британског истраживања спроведеног на више од 2.000 парова који деле заједнички простор, а свађе око мањка простора резултирају и прекидом везе. Психолози саветују како је компромис кључ успеха везе, али и спремност партнера да мењају навике стечене док су живели сами. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА