Најновије

Русија тражи од Немачке да се изјасни о нео-нацистичким изјавама Јацењука

МОСКВА - Русија је затражила од Берлина да изнесе званични немачки став поводом бизарне тврдње украјинског премијера Арсенија Јацењука који је за један немачки ТВ канал рекао како је бивши СССР напао Немачку и Украјину на крају Другог светског рата и како Москви неће бити дозвољено да поново пише историју.
Путин и Меркел (фото: Csmonitor.com)

Путин и Меркел (фото: Csmonitor.com)

"Упутили смо ноту немачком министру спољних послова са захтевом да формулише званични немачки став поводом екстремистичких тврдњи премијера Јацењука, који отворено фалсификује историју", изјавио је данас за новинаре заменик руског министра спољних послова Владимир Титов. Јацењук је током јучерашње посете Берлину у интервјуу телевизији АРД рекао како "сви веома добро памтимо совјетски упад у Украјину и Немачку".
Прочитајте још:Путин забранио трансвеститима, педофилима и садомазохистима да возе аутомобиле!Сукоби на улицама Париза: Французи шутирали трудну муслиманку у стомак до побачаја!
"Тако нешто је неопходно избегавати. Нико нема право да прецртава резултате Другог светског рата, а то покушава да учини руски председник (Владимир) Путин", рекао је Јацењук. Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА