Најновије

"Нападнут председник Српске лиге"

НОВИ САД - Српска лига саопштила је  да је у кафеу "Кафемат" у новосадској Хали Спенс, нападнут њихов лидер, Александар Ђурђев.
Лидер Српске лиге Александар Ђурђев (Фото: Mc.rs)

Лидер Српске лиге Александар Ђурђев (Фото: Mc.rs)

- У тренутцима разговора са пријатељем, Ђурђева је на запрепашћење свих присутних гостију вербално и физички напао заменик председника Скупштине Града Новог Сада, Мирослав Илић. Најплаћенији градски функционер, Илић, прво је изнео низ претњи и увреда а затим је и физички насрнуо на Александра Ђурђева. Такође напомињемо да Илићу ово није први инцидент, већ образац понашања, каратеристичан за бахате особе, опијене позицијом, и моћи која из ње произилази. Наиме, Илић је недавно путем социјалних мрежа такође претио директору КЦНС Бојану Панаотовићу, служећи се речником недоличним за некога ко обавља јавну функцију - тврде из Српске лиге. Они су затражили хитну смену Мирослава Илића са места заменика председника Скупштине Града Новог Сада.
Srpska liga logo

Из Српске лиге тврде да се води организована хајка против Ђурђева. - Подсећамо да је наш лидер медијски разапињан, затим противправно отпуштен из предузећа у којем је радио, након чега смо били сведоци уништавања већег броја билборда са његовим ликом, и то на застрашујући начин, пуцањем у чело мецима са бојом. Све ово се дешава од тренутка када је Српска лига представила своју политичку платформу, у којој је позвала на уједињење патриотских и десних политичких организација - саопштавају из Српске лиге и поручују својим противницима да их неће уплашити овакви напади.
Прочитајте још:Вучић: Доста разлога за изборе, одлука до 15. октобра
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА