Најновије

Помешајте банане и воду и излечите кашаљ: Бронхитис нестаје као руком однешен! (РЕЦЕПТ)

Лековита крема од банане је одлично природно средство против кашља чија је ефикасност проверена и у лечењу упорног кашља и бронхитиса. Посебно је делотворна код деце, али и код одраслих.
(Фото: uspesnazena.com)

(Фото: uspesnazena.com)

Укусна је, здрава и веома хранљива и благотворно делује на желудац. Ако ваше дете мучи болесно грло и кашаљ- обавезно пробајте направити ову чудесну крему! Врло се једноставно припрема.

Крема од банане против кашља - рецепт:

Састојци: - 2 средње зреле банане (најбоље су оне на тачкице) - 2 кашике шећера или меда (ако ћете додавати мед, треба га додавати кад се смеса мало охлади јер мед губи своја својства на високим температурама ) - 400 мл кључале воде Припрема: Огулите банане. Добро их изгњечите виљушком или кашиком (најбоље дрвеном или пластичном да не потамне). Додајте шећер и добро промешајте. Залијте са кључалом водом, поклопите и оставите да одстоји 30 минута. Ако користите мед, њега додамо на крају, кад се ова смеса охлади. Смесу процедите кроз пластичну цедиљку (не морате ако не желите). Конзумација: Увек лагано загрејте смесу и конзумирајте је 4 пута дневно (око 100 мл). Сваки дан направите нову дозу - лако је. За пар дана кашаљ ће престати. Не требају вам скупи лекови!
Прочитајте још:Овај напитак елиминише вишак масноће и воду из организма, побољшава вид и меморијуСедење је штетно као и пушење: Не верујете? Погледајте овај видео!
Извор: uspesnazena.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА