Најновије

Јео је ову салату и трди да га је она излечила од рака (ВИДЕО)

Једном младићу, пре десетак година, дијагностиковали су рак у трећој фази развоја. Он је одбио уобичајену хемотерапију и покушао је да се излечи здравом храном. Представљамо вам његов рецепт за салату, за коју тврди да убија рак.
Јео је ову салату и трди да га је она излечила од рака (Фото: Јутјуб)

Јео је ову салату и трди да га је она излечила од рака (Фото: Јутјуб)

Крис Варк, сазнао је да има рак 2003. године. Био је на операцији, а након тога је требало да иде на хемотерапију, али он је то одбио. Уместо тога, одлучио је да се посвети здравој исхрани. Сада је 100 одсто здрав. Након што је почео здраво да се храни, покушао је да уноси у организам што више ензима, минерала и витамина. Каже да су цеђени сокови од воћа и поврћа најбољи начина да снабдете организам свим потребним нутријентима. Поврће, биљке и семенке су главни састојци његове салате против рака. Он избегава да једе месо и млечне производе и тврди да је ова салата нешто најздравије што постоји. Поврће с тамним листовима, попут спанаћа, невероватно је богато антиоксидансима, који могу да зауставе слободне радикале да науде организму. Он такође тврди да организам лучи различите ензиме за варење воћа и поврћа и да зато те намирнице треба јести посебно.

Салата против рака:

Састојци: спанаћ, печурке, црвени лук, тиквице, бундева, паприка, броколи, целер, црвени купус, авокадо, алфалфа клице (могу да се замене пшеничним), семенке сунцокрета, бадеми, клице леблебије, клице “индијског пасуља” (мунг беанс, Вигна радиата), клице црвеног или зеленог сочива, кисели купус. Прелив: екстрадевичанско маслиново уље, јабуково сирће. Зачини: оригано, бели лук у праху, кари, алева паприка. Како се припрема ова салата погледајте у следећем видео-клипу:
Прочитајте још:Помешајте банане и воду и излечите кашаљ: Бронхитис нестаје као руком однешен! (РЕЦЕПТ)Овај напитак елиминише вишак масноће и воду из организма, побољшава вид и меморију
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА