Најновије

ЈОШ ЈЕДНА КОАЛИЦИЈА ПРЕД РАСПАДОМ? Зелени незадовољни Тадићем, понуде СПС и СНС

БEЧ - Унутар "Зелених Србиjе" има одређеног незадовољства стањем у коалициjи у коjоj jе та странка са партиjом Бориса Tадића СДС, изjавио jе данас jедини посланик те странке Иван Kарић, и додао да постоjи понуда од СНС и од СПС за заjеднички наступ на предстоjећим изборима. 
Иван Карић (Фото: Јутјуб)

Иван Карић (Фото: Јутјуб)

Kарић jе рекао да његова странка ниjе донела никакву одлуку о евентуалном напуштању коалициjе са СДС, али да постоjи одређено незадовољство стањем у тоj коалициjи, коjа jе формирана 2014. године. "Постоjи позив партиjа из власти да разговарамо о заjедничком наступу, jер имамо конкретну еколошку политику и решења за еколошке проблеме", рекао jе Kарић и прецизирао да се ради о СНС и о СПС. Kако каже, његова странка може да разговара са тим странкама ако постоjи заинтересованост да се у њихове политике интегрише еколошка политика "Зелених Србиjе".
Прочитајте још:СНИМАК ИЗ СКУПШТИНЕ О КОЈЕМ ПРИЧА СРБИЈА: Погледајте шта је урадио Живковић, ко је кога вређаo и ко је био пијан (ВИДЕО)РАЗДОР МЕЂУ НАПРЕДЊАЦИМА: Радомир Николић љубоморан на Гашића
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА