Најновије

ШОКИРАЛА СРБИЈУ: Карлеуша га баш претера!

Јелена Карлеуша поново је успела у својој мисији да шокира јавност, у чему јој је помогао још један необјашњив стајлинг и мањак културе.
Гранд Карлеуша (Фото: ЈуТјуб)

Гранд Карлеуша (Фото: ЈуТјуб)

Дива и није била тако дивна када је на снимање емисије “Звезде Гранда” дошла у хаљини која је толико кратка да је деловало као да је позајмила од своје седмогодишње ћерке, међутим, она није марила за слику коју ствара у јавности. Полуголе задњице, ЈК је парадирала до студија, а када се удобно сместила, показала је средњи прст новинарима. Наиме, Јелена је поносно ушетала у студио “Гранда” док су се присутни окретали за њеном севајућом задњицом. Самозадовољна дива ипак није било толико срећна због свог изгледа тог дана, па је извукла несесер за “прву помоћ” и почела да спасава шта се спасти може. Прво је пудером прекрила недостатке на кожи и видљиве подочњаке, а потом је зграбила телефон и одрадила серију селфија, коју је вероватно касније обрадила кроз „фотошоп“ и потом се похвалила фановима беспрекорним изгледом. Како би такав изглед оправдала и пред камером, ЈК је током сваке паузе питала огледалце ко је најлепши на свету, а када би јој одраз одговорио у њену корист, Карлеуша би уз мале додатне корекције могла да настави са снимањем. Ипак, на жуљ су јој поново стали новинари самим својим присуством, те је дива, која је убеђена да су медији ту само због ње, почастила припаднике седме силе средњим прстом. Карлеуша је више пута била главни актер медијских ратова са познатим звездама, а новинаре је вређала кад год би се њено име појавило у контексту другачијем од оног који она прижељкује. Такође, Јелена је огорчена на медије још од фијаска који је доживела на Ушћу, те користи сваку прилику да критикује њихов рад. Пале и увреде Снимање музичког шоу програма “Звезде Гранда” на тренутак се претворило у ријалити шоу захваљући још једном заједљивом коментару чланице жирија Јелене Карлеуше упућеном једном кандидату. Када се на сцени појавио дебељушкасти такмичар, Карлеуша му је поручила да на естради дебели извођачи могу да постигну успех једино у случају да убијају од певања, а да је најбољи пример за то њена колегиница Марија Шерифовић. Када је Шерифовићева чула ову прозивку, у афекту је Карлеушу погодила хемијском оловком у главу. - Ово је физички контакт. Директоре, учините нешто - пожалила се плавокоса певачица Саши Поповићу. Страсти су се убрзо смириле, па је снимање могло да се настави у позитивној атмосфери.
Прочитајте још:ЗМАЈ ЈУ ЈЕ ПОЉУПЦЕМ ПРОБУДИО: Пљунула је на под и отрчала у купатило (ВИДЕО)БЕЗОБРАЗНИЦА: Порно-глумица показала голе груди, па тражила да је казне! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА