Најновије

КРИСТИЈАН СЕ РАЗВОДИ: Због балерине остаје без жене!

Кристијан Голубовић због ријалитија и свог односа са Јеленом Милошевић остаје без супруге Иване. Наиме, Станија Добројевић се поверила Јасмини Меденици и открила да Кристијан верује да ће га жена оставити када буде изашaо из ријалитија.
Кристијан и Ивана (Фото: Фејсбук)

Кристијан и Ивана (Фото: Фејсбук)

Голубовић је старлети признао да мисли да постоји могућност да не види више и малену ћерку, као и да је скрхкан због тога. Фармер је од супруге добио писмо, које је изазвало Кристијанове сузе. "Видиш да му се жена искључила, ко зна да ли ће и видети дете. Ја сам му пријатељ. То што му се обесим на раме то ништа не значи. Балерина му је емотивна подршка. Зато немој да му замераш што ју је ставио синоћ у кревет. Иако је јак, он је емотиван. Можда је он изгубио жену због балерине. Ја мислим да је он искрен, али она не. Синоћ је рекао да мисли да више нема жену", рекла је Станија. Меденица је додала да је Кристијан онда требало да се другачије постави. "Он је сам себи то допустио. Људи су одговорни за своје поступке", тврди Јасмина. Старлета се подсетила свог претходонг учешћа у Фарми, када је са Филипом Панајотовићем преварила тадашњег дечка. "Много је лакше када имаш некога", потврдила је Добројевићева. Јасмина је додала да Голубовић није тако млад као и да је требало пре о свему да размисли.
Прочитајте још:ПРОВАЉЕНИ: Станија задовољава руком Кристијана! (ВИДЕО)Е САДА КРЕЋИ ПРАВИ ШОУ: Њен улазак на Фарму ће направити хаос (ФОТО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА