Најновије

ЗАГОРЕО КРИСТИЈАН: Станија скини више те гаће и дај да уђем у тебе ко у амбасаду

Сексуална криза опасно је завладала у ријалитију „Фарма“, а међу учесницима очигледно је највише загорео Кристијан Голубовић, који је Станији Добројевић отворено понудио секс.
Дај скидај гаће Станија (Фото: ТВ Пинк)

Дај скидај гаће Станија (Фото: ТВ Пинк)

Фармеру очигледно није било лако што је спавао у истом кревету са старлетом, коју је у постељи све време љубио. Како би правио друштво Станији, која је због температуре лежала у кревету, Кристијан се завукао поред ње у постељу. Она је истог тренутка легла на Голубовићеве груди и обрглила га ногама, док јој је он шапутао нежности и љубио је све време. Иако се правила да је заспала, Добројевићева је померала гузу како би пробудила страсти код Кристијана. У тренутку када је Станија увукла руке под покривач, који је убрзо почео да се помера, режија је пребацила камере на сцену у дневној соби. Шта год да се догађало испод покривача, сасвим је сигурно узбудило фармера, али и наљутило што акцију није могао да спроведе до краја. - Дај, бре, Станија, да уђем у тебе ко у амбасаду. Скини више те гаће и престани да ми дајеш себе на кашичицу. Заборави на камере и опусти се. Дај ми то што треба и не фемкај се више - поручио јој је Кристијан након што су више од сат времена провели под покривачем. Њихову присност приметили су и остали фармери који су с времена на време улазили у спаваћу собу. - То што си са Станијом легао у кревет, то ти ни рођена мајка неће опростити, а камоли жена - рекао је Саша Катанчић једном од преживелих актера филма „Видимо се у читуљи“.

Кристијан зажалио што је ушао на имање

Кристијан Голубовић последњих дана веома пати за ћеркицом Вером и жали што пропушта битне тренутке у њеном животу. - Овде ћу са вама да будем у ријалитију три, четири месеца, па ћу месец дана бити код куће, па ћу да лежим четири године у затвору. Опет правим исту грешку и пропуштам прве кораке и одрастање своје бебе - рекао је очајан Кристијан, а Маја му је одговорила: - Па нећеш у затвор ако победиш - рекла је Маја, а Кристијан јој је поручио да не лупа и да га ни смрт неће избавити од казне коју мора да одслужи.

Маја је смртно заљубљена у Кристијана!

Балерина Јелена је веома озбиљно схватила задатак да каже фармерима шта им замера, а прва коју је поткачила била је Маја Николић. Судећи по њеном коментару, балерини је највише засметало то што мисли да је Маја заљубљена у Кристијана. - Ти си се, Мајо, од првог дана намерачила на мене, не знам због чега. Оно што ти највише замерам је твоје фолирање, јер си смртно заљубљена у Кристијана. Ти не трепћеш кад он прича, нон-стоп си око њега, а онда причаш како те не занима - рекла је Јелена Маји, која је Радашина окарактерисала као покварењака. - Радашин је поштен ко ку*ве у Амстердаму, што стоје по излозима. Исто тако је и велики домаћин, баш бих волела да видим домаћинство које он води - саркастична је Маја.

Балерина хтела да напусти фарму

Јелена Милошевић већ два дана је утихнула и по мишљену многих фармера има честе промене у расположењу. У прилог томе говори њена изненадна одлука усред вечери да напусти имање у Лисовићу. Фармери су је једва у томе спречили. Укућани су након тога коментарисали њено понашање, а Кристијан је рекао: - Она је луда. Малопре је плакала, паковала ствари и хтела да напусти имање, сад ено тамо седи ко да се ништа није догодило. Пре неко вече сам стајао са њом и Милошем на трему, а она му се набацивала. Ја сам се окренуо као да не видим, а она је скочила на њега да га жвалави - закључио је Голубовић.
Прочитајте још:РАЗОТКРИВЕНЕ: Снимак Ружице Вељковић и Маторе освануо на порно сајту! (ВИДЕО/ФОТО)КРИСТИЈАН СЕ РАЗВОДИ: Због балерине остаје без жене!ПРОВАЉЕНИ: Станија задовољава руком Кристијана! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА