Најновије

КОНАЧНО: Саслушан Бојан Пајтић!

БЕОГРАД - Лидер Демократске странке Бојан Пајтић саслушан је данас у полицији поводом афере о прислушкивању у вези оптужби да је Никола Петровић тражио два милиона евра од Лидије Удовички. Пајтић је одбио полиграфско тестирање, сазнаје Танјуг.
Бојан Пајтић (фото: Јутјуб принтскрин)

Бојан Пајтић (фото: Јутјуб принтскрин)

Пајтић је саслушан у својству грађанина по захтеву тужиоца у циљу прикупљања обавештења у предистражном поступку. Пре неколико дана Пајтић је најавио да ће се радо одазвати позиву за саслушање, с обзиром да је сам жртва прислушкивања, а да изјаву, са свим доказима о рекетирању стране компаније, намерава да да надлежним органима. Директор ЕМС Никола Петровић већ је саслушан, негирао је све оптужбе и био на полиграфском тестирању и прошао такозвани "детектор лажи". Владимир Бељански, правни заступник Лидије Удовички, изјавио је да је у поднеску српској полицији и тужилаштву предложио да јој се позив за прикупљање информација у својству грађанина упути на адресу њеног пребивалишта у Мадриду и да се разговор са њом обави у Шпанији.
Прочитајте још:
У јавности су пласирани транскрипти разговора Пајтића и Удовички, у којима се помиње да је Петровић наводно од Удовички тражио два милиона евра како би се на ЕМС прикључио ветропарк фирме Континентал виндс. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА