Најновије

ГОЛА УМЕТНОСТ: Са незнанцима прави голе селфије! (ВИДЕО 18+)

Мило Моире је чувена концептуална уметница и то уопште није случајно - сваки њен перформанс подразумева да се она скине гола.
Голи селфи (Фото: Јутјуб)

Голи селфи (Фото: Јутјуб)

Што, наравно, треба подржати. Међу њеним познатим перформансима је избацивање јаја са бојом из вагине, гола вожња у градском превозу, или гола шетња по галерији, са бебом у рукама. Примећујете шаблон? Шта имамо овде? - Серија перформанса "Голи селфији" карикира поп културни масовни феномен аутопортрета на друштвеним мрежама. Ументица прави селфије са пролазницима користећи камеру на даљинско управљање и Мило Моире је, за разлику од пролазника, гола. Кроз телесну интеракцију са људима који желе селфи са мном, хоћу да установим тренутак контакта између реалног и дигиталног открића интимности. Тако се ствара нови мета-ниво самопромоције - објашњено је у опису снимка. Дакле, у питању је критика модерног, егоцентричног друштва. Мило Моире је обавила перформанс у више градова Европе, а у Паризу су је ухапсили због голотиње на јавном месту. Е, то се зове страдати за своју уметност! NAKED SELFIES | Performance by Milo Moiré (2015) from Milo Moiré on Vimeo. Али то није све. На овом снимку можете је видети како плива потпуно гола, а перформанс (?) се зове "течна екстаза". Није за млађе од 18, али можда и јесте - ипак је то уметност. “Fluid Ecstasy,” the return to our origins uncensored from Milo Moiré on Vimeo.
Прочитајте још:Мање познате чињенице о сексу: 20 занимљивости које ће вас шокиратиОНЕ СУ ПРОБАЛЕ АНАЛНИ СЕКС: Отворено говоре о томе какав им је био „први пут“
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА