Најновије

БОЖОВИЋ: Битан је сваки трофеј

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је данас да је клубу битан сваки трофеј, па ће против Бачке Паланке у Купу Србије извести најјачи састав.
Гроф Божовић (Фото: crvenazvezdafk.com)

Гроф Божовић (Фото: crvenazvezdafk.com)

"За Звезду је битан сваки трофеј. Нормално да је првенство важније, јер доноси пласман у друго такмичење, али трофеј је трофеј. Када се после прича о некоме када је води неки клуб и ако је освојио Куп биће споменуто. Дај Боже да играмо у финалу ове сезоне. Куп је ткмичење изненађења, а ми ћемо против Бачке покушати да га сутра не буде", рекао је Божовић новинарима у Београду. Црвена звезда гостоваће сутра од 13.00 екипи Бачке у шеснаестини финала Купа Србије. "Очекујем тешку утакмицу, зато што је Бачка прва у Првој лиги Србије. Сигурно је да имају квалитет, не би били први да немају. Играју добар фудбал, доста голова постижу вероватно ће покушати да нас победе. То је прилика да направе велики успех - да избаце Звезду из Купа...", казао је он. Божовић је додао да ће против Бачке евентуално начинити једну до две измене у екипи у односу на састав из првенства Србије. Бачка и Црвена звезда се до сада нису састајали у званичним утакмицама, а на стадиону у Бачкој Паланци очекују се пуне трибине.
Прочитајте још:Катаи: Мало ми је и 30 голова, ако не освојимо титулуЗвезда савладала најближег пратиоца и бежи му 14 бодова, Партизану чак 17, одлични Катаи
Извор: sportske.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА