Најновије

Oве хигијенске навике вас могу спасти непријатних ситуација пре и током секса

Иако то готово сви знају, понекада се због разноразних разлога хигијенске навике ставе у други план. Али не би требале, посебно када је реч о интимним деловима јер недостатак хигијене може довести до заразе и до озбиљнијих здравствених проблема.
Пре и после секса треба...  (Фото: naughtyamerica.com)

Пре и после секса треба...  (Фото: naughtyamerica.com)

Какве хигијенске навике бисмо требали имати пре и током секса? Ево одговора... 1. Пре секса пожељно је туширати се. Жене требају обратити посебну пажњу при прању гениталија како не би пренеле бактерије у материцу. Зато се увек треба држати смера од напред према назад. 2. Мушкарци требају посебну пажњу посветити прању пениса јер се под наборима коже лако развијају бактерије. Пре сексуалног односа свакако се туширајте и добро оперите то подручје и користите кондом. 3. Оба партнера требају добро да оперу руке како се бактерије са руку или испод ноктију не би пренеле на гениталије једног од вас. 4. Због непријатних мириса, жене би требале избегавати сексуалне односе с партнером током прва два дана менструације. 5. Ако имате херпес на устима, избегавајте орални секс како га не би пренели партнеру.
Прочитајте још:Немој да јe**ш моју фацу: Хтела је да га орално задовољи а онда је почела да прича (ВИДЕОKoja je ваша крвна група? Највеће шансе су да оболите од овога
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА