Најновије

Шта је то Стефановић преко Твитера поручио Вучићу, а шта ДС-у!?

БЕОГРАД - Борко Стефановић, један од челника ДС-а, на свом Твитер профилу је написао да "сукоб са Вучићем неће бити личан", истичући да ће се сукобити два програма.
Борко Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Борко Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

"Сукоб са Вучићем неће бити личан, већ сукоб два програма и два концепта. Тада ћемо заједно успети. Зато лево." - пише Стефановић. Стефановић слањем овакве јавне поруке Вучићу и заузимањем позиције сукобљавања свог програма са програмом Александра Вучића додатно подгрева гласине које круже да ће Стефановић ускоро иступити из ДС-а и направити своју странку. Стефановић је у више наврата критиковао програм и политику Демократске странке, а недавно је објавио и сопствени манифест и политички програм независно од Демократске странке. Уколико Стефановић мисли да против Вучићевог кандидује свој недавно објављени програм, онда је овим твитом он практично потврдио да изази из Демократске странке.
Прочитајте још:Вулин: Апис је јунак и српска света тајнаДСС и Двери на Комсомољскаја Правда: Хвала Украјини на промоцији наше посете Криму! (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА