Најновије

Зашто "Милутинац" и "Балерина" деле летке на улици, а Андрија Милошевић се укипио с таблом?

Млади српски глумци Виктор Савић и Александар Радојичић познати по ролама фудбалера Милутина Ивковића Милутинца и Микице Арсенијевића Балерине из филма "Монтевидео, Бог те видео", сада су се нашли у потпуној новој улози.
Милутинац дели летке (фото: Dance 4 Manya photo team)

Милутинац дели летке (фото: Dance 4 Manya photo team)

Наиме, они већ неколико месеци низом акција покушавају да помогну свом тешко болесном пријатељу. Њихов пријатељ, познати српски Ди Џеј Мања (DJ Manya), Немања Ивановић, болује од ретког облика малигне болести, а његово лечење у Немачкој кошта 120.000 евра. Протеклог викенда Београђани су могли да сретну Александра и Виктора како промовишу акцију и деле флајере испред ТЦ "Ушће", што показује њихову пожртвованост и одлучност да помогну Мањи.

Досад прикупљена петина средстава

У досадашњем току акције прикупљено је око три милиона динара, а потребно је још 12 милиона како би се обезбедила средства за лечење  Немање Ивановића (29) из Велике Плане, на српској клупској сцени познатог и као Ди Џеј Мања. Њему је дијагностификован редак облик малигне болести (десмопластични ситноћелијски сарком). Лечење ове болести је дуг процес и као такав изискује знатна финансијска средства, тачније 120.000 евра. Процес лечења је остварив искључиво на клиници у немачком граду Фленсбург, где се Немања тренутно налази.
Ово је био повод да се уједини цела српска сцена електронске музике и направи највећи догађај икада виђен у Београду, "Dance 4 Manya festival", који се одржава 16. и 17. октобра у Бел-Експо центру центру. У питању је један од највећих хуманитарних фестивала “Dance 4 Manya” који су подржале и многе друге познате личности. На фестивалу ће наступати засигурно највећа домаћа имена домаће електронске музике: Марко Настић, Дејан Милићевић, Ерицк Касел, Данијел Чехранов, "The Wreckage", Кристијан Молнар и многи други. У ову акцију укључио се велики број јавних личности: Андрија Милошевић, Сергеј и Бранислав Трифуновић, Ђуле Ван Гог, Тамара Алексић, Ана Штајдохар, Сара Јовановић и многи други. Улазнице се могу купити на благајнама Евентим-а и ДД Тикетс-а по цени од 500 динара за један, односно 800 динара за оба дана фестивала.
Прочитајте још: 
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА