Најновије

УЗБУНА У НОВОРУСИЈИ: Украјинци опет гранатирају Доњецк

MOСKВA - Украjинска воjска поново гранатира места Спартак и Веселоjе у самопроглашеноj Доњецкоj Народноj Републици, као и подручjе око аеродрома у Доњецку, навели су локални становници.
Тешка артиљерија (Фото: ЈуТјуб)

Тешка артиљерија (Фото: ЈуТјуб)

Oни сведоче да се воде тешке борбе, а да се становништво криjе у склоништима, пренела jе агенциjа Tасс. У складу са споразумом постигнутим у Mинску на састанку Kонтакт групе о решењу ситуациjе на истоку Украjине од 1. септембра jе проглашен потпуни прекид ватре дуж линиjе разграничења у Донбасу, подсетио jе Tасс. Без обзира на то, у Доњецкоj Народноj Републици се редовно региструjу случаjеви гранатирања коjе спроводе оружане снаге Украjине, наводи руска агенциjа. У међувремену, украjинска воjска jе данас саопштила да су у региону Доњецка погинула два њихова воjника од нагазних мина, пренео jе АФП. Наjновиjи инциденти указуjу на то колико jе крхко примирjе постигнуто почетком септембра у конфликту коjи jе до сада однео више од 8.000 живота у протеклих 18 месеци, наводи AФП.
Прочитајте још:СПИНОВАЊЕ: Док ми галамимо о Унеску, Косово нам увело визе на миг из САДЈовановић о растућем утицају Русије: Могућ је крај евроинтеграција Србије!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА