Најновије

АНОНИМУСИ ОБЈАВИЛИ РАТ ИСЛАМИСТИМА: "Ловићемо вас, наћи ћемо вас и нећемо вас пустити" (ВИДЕО)

Хакерска група "Анонимус" објавила је електронски рат против Исламске државе након што је извршен терористички напад у Паризу, обећавши да ће уловити све присталице џихадиста на интернету.
Објавили рат џихадистима (Фото: Јутјуб)

Објавили рат џихадистима (Фото: Јутјуб)

"Потпуни рат" који је објавила ова хакерска група подразумева искорењавање терористичке пропаганде на интернету, а објављен је путем видеа који је постављен на Јутјуб. Особа која се појављује у снимку носи маску Гаја Фокса и обећава да ће "покренути највећу акцију до сада" пртив Исламске државе. У жељи да уптребе своје вештине да "уједине човечанство", Анонимуси су џихадисте упозорили да "треба да очекују месивни сајбер напад". - Анонимуси из целог света ће вас ловити. Знајте да ћемо вас наћи и да вас нећемо пустити. Рат је објављен. Припремите се. Французи су јачи од вас и биће још јачи након овог зверства - каже особа иза маске. Ова група је од напада на Шарли Ебдо у јануару пратила, хаковала и демаскирала хиљаде налога на Твитеру који су били у вези са џихадистима. Анонимуси су прошле недеље објавили и да су ушли у траг исламистичкој хакерској групи "CyberChaliphate", која користи 10 различитих налога на Твитеру са једном ИП адресом. Погледајте видео у ком су отворено претили исламистима:
Прочитајте још:АМЕРИКА И РУСИЈА УЈЕДИЊУЈУ СНАГЕ: Обама и Путин се удружују против Исламске државе?ОВО СУ ИМЕНА ПОВРЕЂЕНИХ СРБА У ПАРИЗУ: Неки од њих су у тешком стању након терористичког нападаДА ЛИ ЈЕ СРБИЈА МЕТА ТЕРОРИСТА? Могуће мете џихадиста су стадиони, тржни центри чак и српске цркве!
Извор: rt.com , Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА