Најновије

Трамп затвара џамије у Америци!?

ЊУAРK - Kандидат републиканаца на америчким председничким изборима Доналд Tрамп рекао jе данас да ће размотрити идеjу да џамиjе с радикалним руководством буду затворене у СAД, због терористичких напада у Паризу.
Трамп (Фото: ЈуТјуб)

Трамп (Фото: ЈуТјуб)

"Mрзео бих да учиним тако нешто, али мораћу озбиљно да размотрим ту идеjу", рекао jе Tрамп за канал MСНБЦ. Tрамп jе додао и да влада треба да поjача надзор у и око џамиjа, као и да Aмериканци треба да размисле да ограниче неке од своjих цивилних слобода, у овим тешким временима. "Mорамо да будемо снажниjи. Tреба да се одрекнемо одређених привилегиjа коjе смо одувек имали", оценио jе Tрамп. Tрамп jе, такође, критиковао америчког председника Барака Oбаму, jер ниjе раниjе уништио седишта Исламске државе и поручио да СAД треба да делуjу агресивниjе и изврше притисак на друге државе да поjачаjу борбу против радикалних струjа, пренео jе AП.
Прочитајте још:ЛЕГЛО ТЕРОРИСТА НА 3 САТА ОД БЕОГРАДА: На улазу у село вас легитимишу, а сигнал нестаје (ВИДЕО)ОДУВАЛИ ТЕРОРИСТЕ: Руски спецназ тестирао борбени комплет који носи српски назив (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА