Најновије

СРБИЈА СЕ ПРИПРЕМА: Велика антитерористичка вежба "Штит" широм Београда

БЕОГРАД - Велика анти-терористичка показна вежба свих безбедносних служби у Србији биће одржана у суботу, 21. новембра, саопштено је данас из МУП-а Србије.
Специјалац Војске Србије (фото: Јутјуб принтскрин)

Специјалац Војске Србије (фото: Јутјуб принтскрин)

Како је најављено, у заједничкој акцији свих оружаних снага под оперативним називом "Штит", у којој ће учествовати припадници МУП-а Србије, Војске Србије, БИА, али и других служби, биће приказане најзахтевније и најсложеније тактичке вежбе у решавању талачких криза и одбране од терористичких напада. Они ће том приликом показати показати снагу целокупног система одбране и супротстављања свим безбедносним претњама. Грађани Србије имаће прилику да виде опремљеност и борбену спремност свих безбедносних структура у Србији, у тренутку када се многе државе суочавају са терористичким претњама. Како је наведено, на тај начин послаће се јасна порука јединства Србије и њених безбедносних структура у одбрани од свих реметилачких фактора.
Прочитајте још: 
Вежба ће бити одржана испред централног улаза Палате "Србија" на дунавској страни, али и на још неколико локација у Београду. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА