Најновије

ТЕРОР ТРАЈЕ: Две експлозије на пијаци, људска тела лежала свуда около!

КАНО - Терористички напади фундаменталиста настављени су несмањеном жестином, а у најновијем нападу је убијено најмање 32 људи, а рањено 80.
Илустрација (фото: Јутјуб принтскрин)

Илустрација (фото: Јутјуб принтскрин)

Две јаке експлозије одјекнуле су данас на северу Нигерије у граду Кано, а страхује се да је велики бој људи страдало, пренела је Раша Тудеј. Експлозије су се догодиле на пијаци, а према речима очевидаца, импровизована експлозивна направа је експлозидара у близини агрегата који струјом напаја пијацу, док је друга била у самом центру пијаце. Тренутно су на месту експлозије спасилачки тимови. Подсетимо, јуче је на југу државе дошло до експлозије такође на пијаци, због које је на десетине изгубило живот. Област која је бомбардована је била препуна цивила јер се у близини налази сточна пијаца, ресторан и џамија, а Ал Џазира преноси речи једног од очевидаца који сведочи како су "људска тела лежала свуда унаоколо". Терористи су користили експерименталну експлозивну направу.
Прочитајте још: 
Још увек нико није преузео одговорност за нападе, али су данас медији из ове државе саопштили да је милитантна група Боко Харам из Нигерије однела много више живота него Исламска држава. Извор: srbijadanas.com, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА