Најновије

ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА ЛНР: Злогласни батаљон "Азов" на северу Доњецке области

ДОЊЕЦК - Батаљон "Азов", познат по злочинима над мирним становништвом и ношењу нацистичких обележја из периода Другог светског рата, стациониран је у месту Станица Луганскаја, на северу Доњецке области.
Азов (Фото: Новоросинформ)

Азов (Фото: Новоросинформ)

Станица Луганскаја је насеље градског типа и под контролом је војске Украјине. Заменик начелника штаба корпуса Народне милиције ЛНР, Игор Јашченко, изнео је новинарима ове информације и рекао да кијевске власти настављају са распоређивањем снага украјинске армије. Он каже и да је распоређивањем беспилотних летелица у 24., 92. и 128. бригади украјинске армије нарушен седми меморандум Минског договора. Подсећамо, Едвард Басурин, заменик главнокомандујућег у министарству одбране ДНР, јуче је новинарима рекао да се украјинска армија спрема за жесток удар и напад на Доњецку народну Републику. Он је представио сва сазнања о наоружању и позицијама на које Украјина распоређује војне снаге и истакао да је реч о моћном наоружању које укључује и низ јединица ракетног система "Град".
Прочитајте још:ЕВО КАКО СЕ ФИНАНСИРА ИСЛАМСКА ДРЖАВА: Годишњи буџет терориста више од две милијарде долараТАЈНИ ПАКТ ПУТИНА И ОБАМЕ: Прави се Курдистан, цепају се Саудијска Арабија и Турска!РУСИ НЕ ПРАШТАЈУ: Жестоки напади на Исламску државу – ликвидирано 150 терориста
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА