Најновије

ТАДИЋЕВА ВЛАСТ ЈЕ ХТЕЛА КАЧАВЕНДУ НА ВРХ СПЦ: Отац Серафим испричао тајне тадашњег врха државе!

БЕОГРАД- Бојан Јовановић, односно отац Серафим у емисији код Татјане Војтеховски “Живот прича” тврди да се са информацијом о снимцима блудничења Качавенде обраћао и кабинету тадашњег председника Србије Бориса Тадића.
Отац Серафим (Фото: Јутјуб)

Отац Серафим (Фото: Јутјуб)

- Рекао сам Јовану Симићу, саветнику председника Бориса Тадића, да имам снимке који би могли да компромитују господина Качавенду, на шта ме је он питао: "Шта ти тражиш за те снимке" - испричао је Јовановић. Отац Серафим навео је да је владика Качавенда био и кандидат за патријарха, а потом је у емисији "Живот прича" емитован и снимак према којем је за то знао и тадашњи врх државе. - У кабинету председника државе су ме питали и какав је владика Григорије, да ли би он могао да буде патријарх... - прича Јовановић и додаје да је тадашња власт бирала оног ко ће стати на чело Српске православне цркве. Он је навео и да је "план државе био да од њега откупи тај снимак": - Рекли су ми да ће се они договорити и да ћемо се наћи за сат времена у кафићу у граду - каже Јовановић. Ипак, они су му на састанку тражили да га опет сниме са Качавендом, јер им дотадашњи снимци нису били вредни. Он није пристао на то.
Прочитајте још:ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ ЂАКОНА: Качавенда је злостављао дечаке, због њега се убио млади богослов!ЛАЗАНСКИ: Је ли неко од Европљана изашао у црнини да изрази жалост за погинулим руским туристима?
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА