Најновије

ВОЂА АЛ-КАИДЕ ПОЗИВА: Муслимани свих земаља уједините се против Руса и Американаца! (ВИДЕО)

Вођа Ал-Каиде Асман Ал Завари позвао је јуче све муслимане да се повежу и заједно супротставе "претњама са Запада и Русије" у Сирији и Ираку.
Асман Ал Завари (Фото: Јутјуб)

Асман Ал Завари (Фото: Јутјуб)

Како јавља Ројтерс, у јуче објављеном снимку Ал Завари позива на уједињење Исламске државе, коју не признаје, и Ал-Каиде како би се удружени борили Запада и Русије у Ираку и Сирији. - Американци, Руси, Иранци и Хезболлах воде координисани рат против нас! Зашто ми нисмо у стању да прекинемо међусобне борбе и да се ујединимо против заједничког непријатеља? упитао је Ал Завари. Иако се не зна са сигурношћу кад је овак снимак настао, претпоставља се да је то било недавно, будући да Ал Завари помиње и Русију као непријатеља, јер је Москва тек пре месец дана започела ваздушне нападе на положаје Исламске државе у Сирији. - Браћо муџахедини у целом свету... суочени смо с агресијом Америке, Европе и Русије... на нама је да се ујединимо од Туркистана на истоку па све до Марока на западу - позива вођа Ал-Каиде.
Прочитајте још:ОНИ СУ ВОДЕЋА ВОЈНА СИЛА: Погледајте како се постаје руски војник!НЕЗАУСТАВЉИВО: Сиријска армија напредује код Алепа (ВИДЕО/МАПА)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА