Најновије

Руска авијација за викенд погодила 472 објекта терориста

За последња два дана авиони руске борбене авијације извршили су 141 налет и извели ударе по објектима терориста у провинцијама Алеп, Дамаск, Идлиб, Латакија, Хомс, Рака и Дејр ел-Зор, саопштили су у Министарству одбране.
Руски авиони у Сирији (Фото: РИА Новости)

Руски авиони у Сирији (Фото: РИА Новости)

Авиони руске авијације за последња два дана извели су 141 налет и погодили 472 објекта терориста у Сирији, изјавио је званични представник Министарства одбране Русије генерал мајор Игор Конашенков. „Авиони Ваздушно-космичких снага Русије извршили су 141 борбени налет и извели ударе по 472 објекта терориста у провинцијама Алеп, Дамаск, Идлиб, Латакија, Хама, Хомс, Рака, Дејр ел-Зор", рекао је Игор Конашенков. По његовим речима, за последња два дана руска авионска група наставила је да изводи активна извиђања циљева и изводи ударе по одређеним објектима терористичких група које су активне у Сирији. Како је навео представник војног ресора, након извођења боребених задатака сви руски авиони су се вратили на ваздухну базу „Хмејмим".
Прочитајте још:L’Express: Путину ће успех у Сирији донети ратну славу какву је имао СтаљинОво је Путинова „ратна соба“ (ВИДЕО)БРИТАНСКИ МЕДИЈИ: Новац за финансирање Исламске државе „пере“ се у БиХ
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА