Најновије

Цвијановић: Вучића руше Велика Британија и Америка

БЕОГРАД - Жељко Цвијановић, један од најпризнатијих српских политичких аналитичара и главни и одговорни уредник Стандарда, гостујући у специјалној емисији на РТВ Пинк под насловом „Рушење Вучића“, каже да Западу не одговара Србија која води сопствену политику, те да западни лидери желе марионетску Србију и да је то разлог удара на премијера Србије, Александра Вучића.
Жељко Цвијановић (Фото: ЈуТјуб)

Жељко Цвијановић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић је у последњем периоду био у две важне посете које су засметале западним лидерима. То су Русија и Кина, а помињало се и наоружавање Србије, као и јачање економске сарадње са Србијом и то се не свиђа западним земљама, јер уколико би Србија ојачала себе кроз сарадњу са Русијом и Кином, онда би то омогућило Србији да слободно води сопствену политику, објашњава Цвијановић. Главно питање је то што се Западу не свиђа идеја Србије која има слободу и снагу да води сопствену политику, каже Цвијановић. Он тврди да напади листа Курир на Вучића се спроводе по налогу странаца, а на питање новинара који су то странци, Цвијановић каже да су то несумњиво на првом месту британска и америчка амбасада.
Прочитајте још:ТУЖИЛАШТВО: Покренут кривични поступак због покушаја дестабилизације земље и оптужби против Вучића!Организатори „Шетње за Русију“: Симбол зла је застава Чанкове партије
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА