Најновије

НЕМЦИ НИСКО УДАРАЈУ ПУТИНА: Ти си расиста и насилник!

БЕРЛИН - Немачки лист "Die Welt" је објавио текст у којем оцењује да главно оружје Владимира Путина у Европи није руска армија, него "европски национализам".
Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Промовишући ксенофобију и расистичке идеје, Кремљ задобија подршку националиста широм Европе, пише немачки лист. То је велика опасност за јединство Европске Уније, наводи се у тексту. Пре две године се десио Мајдан у Украјини, а то је за Путина било велико понижење, каже се у тексту и додаје да је Путин одговорио максималним насиљем. "Путин је анексирао Крим и отпочео рат у Украјини." - наводи аутор текста Алан Позенер и додаје да је "руска армија заправо тигар од картона". Главно оружје Владимира Путина у Европи није руска армија, него европски национализам, пише Позенер. Антиевропска и ксенофобична удружења широм Европе подржавају Путина и гаје симпатије према "ауторитативном систему владавине Владимира Путина". Виктор Орбан, Национални фронт Марин Ле Пен, ПЕГИДА, нека су од имена које Позенер набраја као симпатизере Путина у Европи.
Прочитајте још:ПРЕТЊА РУСИЈИ И КИНИ? Овом грдосијом од 13 милијарди долара Америка ће патролирати светом (ВИДЕО)ЛАЗАНСКИ: Турска избачена из игре
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА