Најновије

ШИПТАРИ ЋЕ СЕ САМИ ПОУБИЈАТИ: Опозиција најављује грађански рат на Косову

ПРИШТИНА - Ако се Влада и опозиција не сложе и не превазиђу парламентарну кризу, ризик од сукоба између Албанаца је врло могућ и може да ескалира и у непотребан грађански рат, а то би било катастрофално за Косово, изјавио је посланик Самооопредељења Иљир Деда.
Један од протеста на Косову... (Фото: ЈуТјуб)

Један од протеста на Косову... (Фото: ЈуТјуб)

Дада кога називају последњим отпорашем у Скупштини Косова позива своје колеге посланике да не буду "пијуни" политичких лидера, него да сносе индивидуалну одговорност, преноси КиМ радио. Он је био једини посланик из редова опозиције који, не само да је остао на седници ратификације ССП, већ је гласао и за допуну како би се "република" унела у споразум. Деда је за разлике које постоје између његове странке и опозиционог блока рекао да је спреман да сноси индивидуалну одговорност, иако су ове разлике у демократском свету, према његовим речима - нормалне и "они који мисле другачије имају проблема са схватањем демократије". Он је поменуо и Венецијанску комисију као предлог којим би се окончала маратонска криза.
Прочитајте још:САД послале нове авионе на ИД: Ипак, овај детаљ их је одао да су то авиони против Руса!СРБИ НОВОГ ПАЗАРА ОГОРЧЕНИ: „Хоће да граде џамију у српском кварту, кажу, то је сад вакуф“
Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА