Најновије

ХАОС НА ТАДИЋЕВОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ: Вучићевић излудео Тадића питањима! (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Председник Социјадемократске странке Борис Тадић демантовао је данас наводе власника Фармакома Мирослава Богићевића да има било какве везе са рекетирањем и изнудом у поступку продаје "Политике" и упитао зашто се таква афера покреће дан након формирања коалиције СДС-ЛДП.
Тадић на конференцији (Фото: ЈуТјуб)

Тадић на конференцији (Фото: ЈуТјуб)

Подсећамо, власник Фармакома Mирослав Богићевић изjавио jе данас да jе власнику Kурира Aлександру Родићу и његовом сараднику Душану Бjелопетровићу дао милион евра да би ушао у посао са ВAЦ-ом везан за куповину Политике. Oн каже да га jе на то да новац да Родићу наговорио Tадић, jер он, Ракић и Петровић, како каже, нису имали новац за куповину удела у Политици. „Tадић ме jе замолио да jа то купим“, рекао jе Богићевић и додао да су му тражили да Родићу да милион евра зато што су посао претходно већ уговорили. Конференцију за новинаре Бориса Тадића на којој је негирао наводе Богићевића обележила је жестока полемика Тадића и главног уредника дневног листа Информер Драгана Вучићевића, а како је то изгледало погледајте овде:
Прочитајте још:ТАДИЋ О БОГИЋЕВИЋУ: Никада, ни од кога нисам узимао новац, уцењивао и рекетирао!БОГИЋЕВИЋ РАЗОТКРИО БИВШЕГ ПРЕДСЕДНИКА: Купио сам Политику за Тадића!
Извор: Курир / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА