Најновије

СРС: Влада ће отпустити 15.000 људи на захтев ММФ-а

БЕОГРАД - Српска радикална странка затражила је данас од владајућег режима да прекине са испуњавањем услова Европске уније и Међународног монетарног фонда на штету сопственог народа.
Конференција СРС (Фото: СРС)

Конференција СРС (Фото: СРС)

- Најављених 15.000 отказа у државним органима и органима локалне самоуправе додатно ће отежати ионако тешку социјалну ситуацију у земљи. После покушаја Владе Републике Србије да противзаконито отера у превремену пензију одређен број запослених у јавним службама, Кори Удовички тврди да ће сви који желе да оду у пензију као отпремнину добити износ од 6.000 евра, што није тачно, с обзиром да је Законом о раду предвиђена отпремнина од по 200 евра по години стажа код последњег послодавца - закључују радикали и позивају представнике режима да прекину понижавајуће преговоре са Европском унијом и Међународним  монетарним фондом, који нас  и политички и економски угрожавају. Радикали упозоравају да министар за државну управу и локалну самоуправу Кори Удовички данима "обмањује јавност лажним изјавама чији је циљ да ова драконска мера што безболније прође код грађана Србије". СРС је јуче саопштила да је функционер СПС Душан Бајатовић „својом неспособношћу од Србијагаса направио највећег губиташа у Србији“, и да је нејасно  зашто му је Влада уступила још једног привредног болесника - Агрожив. О томе више можете прочитати ОВДЕ.
Прочитајте још:Када Ким Џонг Ун маше, народ пада у несвест (ВИДЕО)Kaда је маршал Жуков Москвом јахао на белом коњу: Три највеће војне параде у историји Русије (ФОТО)
Извоор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА