Најновије

ИЗЛЕЧИТЕ ПОЧЕТНИ СТАДИЈУМ РАКА: Украјински академик тврди да ова смеса може помоћи

Немојте мислити да ће коришћење само овог рецепта излечити теже облике рака, али тврде да може помоћи код почетног стадијума уколико се открије на време.
Борис Болотов (Фото: Јутјуб)

Борис Болотов (Фото: Јутјуб)

Потребно вам је: чаша сувог или свежег лишћа росопаса (латински назив Chelidonium majus), чаша шећера, 3 литра козје сурутке, и једна кашичица свеже киселе павлаке, велика тегла, газа и један камен. Од газе сашијте кесицу и сипајте у њу росопас и камен па ставите кесицу на дно велике тегле. Камен стављамо да кесица не би испливала на површину. Затим сипајте сурутку, киселу павлаку и шећер. Теглу покријте са неколико слојева газе и вежите гумицом, да не би улазили инсекти. Нека тегла остане на тамном, топлом месту, током две недеље. Након две недеље квас је готов, а он чисти и регенерише цео организам. Пијте пола сата пре јела по пола чаше овог кваса који ће у потпуности регенерисати епител ваших органа за варење. Он елиминише из организма и тешке метале и радионуклеиде.Такође елиминише и ћелије тумора и зауставља ширење метастаза. Академик Болотов посебно препоручује овај квас становницима области које су биле погођене штетним нуклеарним зрачењем.
Прочитајте још:Koja je ваша крвна група? Највеће шансе су да оболите од овогаИ лекари коначно признали: Овај природни лек спречава срчани и мождани удар
Извор: prirodna-medicina-recepti.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА